www FPSplay Kup Serwer Dema Baza banów Sklep Poradniki Mapy Pluginy Statystyki

[-]
4web

Chmura tagów: Postal,
Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Postal 2
02-25-2010, 03:16 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-25-2010 03:18 PM przez Yoruichi.)
Postal 2
Postal to gra, która od zawsze budziła kontrowersje. Pierwsza część była szokiem dla świata gier, który przecież jest przyzwyczajony do brutalności jednak brutalności, jaka pokazał postal była czymś nowym i kontrowersyjnym. Nie inaczej jest w drugiej części tej gry wcielamy się w postać wydawałoby się przeciętnego człowieka, który swoje problemy rozwiązuje w niekonwencjonalny sposób. Nasz bohater mieszka w małym spokojny miasteczku, aż do pewnego poniedziałku, od którego gra się rozpoczyna. W grze mamy za zadanie przeprowadzić nasza postać przez piec dni wykonując podstawowe czynności takie jak chodzenie do sklepu. Wydawało, bo się ze gra jest nudna jednak twórcy nie dają nam czasu na nudę stawiają przed nam ciekawe wyzwania np. podczas wizyty w kościele atakują go terroryści a my musimy obronić wiernych. W grze spotkamy sporo przeciwników i dlatego twórcy gry oddali do naszego użytku całkiem pokaźny arsenał broni od zwykłej łopaty poprzez pistolet kończąc na wyrzutni rakiet. Najbardziej jednak podobała się mi się zabawa benzyna a szczególnie palenie samochodów ciekawa tez jest opcja sikania opisy broni znajdziecie tu Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.. Twórcy gry zamieścili w Postal'u 2 sporo ukrytych bajerów np. kot nie jest zwykłym czworonogiem może służyć jako tłumik a pies potrafi aportować głowy naszych oponentów. Postal 2 to gra zabroniona w sporej liczbie krajów (na szczęście u na jest dozwolony) jest też oskarżana o duża brutalności a co mnie najbardziej szokuje niektórzy oskarżają twórców gry o to ze ludzie mordują pod wpływem Postala 2. Pozostawię to bez komentarza, bo każdy ma na ten temat swoje zdanie. Mogę tylko zaprosić to zagrania w Postala 2 bo naprawdę warto.

Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.

Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik. aby zobaczyć obrazek.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
02-25-2010, 04:18 PM
RE: Postal 2
Super gierka ... Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. najlepiej gra się w towarzystwie kolegów. Lecz po dłuższym czasie się nudzi Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.

Goście nie mogą pobierać plików. Zarejestruj się aby pobrać plik. aby zobaczyć obrazek.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
03-02-2010, 10:45 PM
Racja Roster, mam oryginalne Postal 2 Share The Pain oraz Apocalypse Weekend, ale bez dodatków to nie gra ;] Na zabicie czasu się nadaje, ale jak wspomniał Roster szybko się nudzi, chyba że pobierzesz A Very Postal Christmas albo inne dodatki.

Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
Syndrom, nie potrafisz docenić starania się człowieka i tyle.
03-08-2010, 08:17 PM
gra na jedn dzien ale ogolnie fajnie sie w to gra Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
03-08-2010, 08:23 PM
Gra po prostu masakrycznie dobra Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek. Grało się w nią dużo.
07-29-2010, 08:42 PM
Najlepsze jest to że Rozpinasz Rozporek i Sikasz na kogos xDD
To jest Boskie w Tej Grze xd

albo zabijesz kota i bierzesz zdechlego kota na lufe i strzelasz xD

07-29-2010, 09:25 PM
Gierka jest fajna tak jak i teksy bohatera które w niej są
08-22-2010, 06:26 PM
Ta gra jest super. Najlepsze jak się kogoś opsika a on wymiotuje.

08-22-2010, 06:32 PM
Po co odświeżasz?
Wątek zamknięty