www FPSplay Kup Serwer Dema Baza banów Sklep Poradniki Mapy Pluginy Statystyki

[-]
4web

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sądzicie o Smudzie??
08-25-2010, 11:43 AM
Co sądzicie o Smudzie??
Co myślicie na temat Smudy? Dobry trener? Czy powinni Go wyrzucić?
LECH LECH LECH !!!!!

Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
08-25-2010, 12:23 PM
RE: Co sądzicie o Smudzie??
Smuda jest na tą chwile jedyną osobą ktora nadaje sie do trenowania naszej reprezentacji bo tylko ona ma wiwelki zakres nerwow....
Dokonal z lechem dwa lata temu duzych postepow to ze niewygrali ligi to wina pilkazy.
Franc ma sile i ochote krzyczec przeklinac na meczu, na treningu, przerywa akcje tluamczy błędy.
+1 4 Franc

[url=http://steamcard.com/]Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
08-27-2010, 01:36 AM
szkoda mi tego smudy bo z tymi łajzami zwanymi piłkarzami to my bysmy sie do tego euro2012 nie zakwalifikowali gdyby nie byly u nas haha , tam gra moze 3 piłkarzy ktorzy cos rozkminiaja - błaszczykowski , obraniak i ewentualnie lewandowski , teraz sciagneli jakiegos obronce z werderu brema , niemiec z polskimi korzeniami ciekawe co pokaze Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
08-27-2010, 10:32 AM
Nom też jestem ciekawy co ten NOWY zdziała. Fajnie by było jakby Klose i Podolski jeszcze przyszli do Reprezentacji ;p. Dobrze mówisz , że Błaszczykowski, Obraniak oraz Lewandowski ;p. Czekamy co zrobi Smuda Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
POzDrO Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.

Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
08-28-2010, 10:15 AM
Murawski, Jelen, Zewłakow jeszcze ogaeniaja xD

[url=http://steamcard.com/]Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.
08-28-2010, 03:59 PM
A ja nigdy nie byłem za Smudą. O wiele lepiej by było jakby Kasperczak został selekcjonerem.
Ale też fakt, że gracze są jacy są i nie można wszystkiego na Smude zwalać.
08-28-2010, 07:00 PM
no też prawda. Nasi gracze nie są aż tacy rewelacyjni ;p
Polska Polska !!!!!!!!!!!

09-14-2010, 04:03 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-21-2010 12:20 AM przez Gucio^^.)
n/c xdd

Autor postu otrzymał ostrzeżenie.
03-13-2011, 12:46 PM
Smuda jest jednym z lepszych trenerow w Polsce , ale za pilkarzy gral nie bedzie ....

03-13-2011, 12:57 PM
Smuda czyni cuda Osoby niezalogowane nie mogę przeglądać grafiki na forum. Zarejestruj się aby zobaczyć obrazek.

Tak poza tym jest jednym z lepszych trenerów w naszym kraju.
Odpowiedz